Вантажний квадроцикл ATV Hummer Cargo 200

Вантажний квадроцикл АТВ Хамер Карго 200

Вантажний квадроцикл ATV HUMMER CARGO 200

Пропонуємо Вам новинку 2017 року - серед транспортних засобів, а саме вантажний квадроцикл Хамер "CARGO 200". Асоціація котру викликають квадроцикли - це розваги, поїздки за враженнями, виїзд на природу. Асоціація пов'язана з вантажними трициклами "Муравєй" - робочий транспортний засіб, незамінний помічник в сільському та в комунальному господарстві. Квадроцикл HUMMER 200 - поєднує в собі ці два критерії - являючись незамінним помічником по хазяйству та володіючи можливостями повноцінного транспортного засобу.

ATV Hummer Cargo 200 - без сумнівів, самий практичний квадроцикл, котрий обладнано двохсот кубовим двигуном та кузовом для транспортування вантажів - стане незамінним помічником в хазяйстві.

Вантажний квадроцикл Хамер іде ... Читати дальше »

Трактор по ціні мотоблока!

Недорогий трактор за ціною мотоблока!

Продаж трактора DW 150 RXi - ціна практично як за мотоблок. Шановні клієнти та партнери! Торгова марка EvroTraktor - презентує Вашій увазі компактний мото трактор та водночас повноцінний помічник по господарству, за низькою ціною котра складає трошки більше за мотоблок, трактор володіє коробкою передач (3+1)х2, ВВП, також присутній навісний та причіпний механізм.

Купити трактор DW 150 RXi

Найпростіший з мото тракторів, ДВ 150 РІКСІ надзвичайно компактний та маневрений, як Ви уже зауважили недорогий, але при цьому надзвичайно багатофункціональний і надійний в використанні та експлуатації. Задньопривідний мото трактор продається з всіма необхідними документами для реєстрації. Також варто відзначити, що даний трактор дозволений для експлуатації на дорогах загального користування, адже обладнаний всіма необхідними освітлювальними ... Читати дальше »

Дешевий трактор чи мишоловка?!

Купуючи трактор - остерігайтесь шахраїв !

Кажуть: "Безкоштовний сир лише в мишоловці" ми впевнені що і: "Дешевий трактор це фінансовий капкан!"

Обережно шахраї!!! В цій статті, ми ознайомимо Вас з найбільш поширеними прикладами шахрайства в інтернеті при купівлі тракторів та іншої агротехніки. Ознака шахрайства:

 

- Дешева ціна на міні трактор - (Не може трактор вартувати дешевше ніж у виробника)
- Відсутність стаціонарного магазину - (В кращому випадку Ви отримаєте трактор без документів та гарантії)
- Відсутність офіційного сайту, або односторінковий ресурс створений нещодавно.
- Вимога продавця, оплатити задаток перед покупкою трактора.
- Розміщення оголошення про продаж трактора на сайті оголошень (Без вказаної адреси підприємства)
- Відсутність само вивозу з магазину.

 

Як правило шахраї промишляють на сайтах безкоштовних оголошень, де присутня можливість розміщення ого ... Читати дальше »

Оновлення асортименту продукції "DTZ"

Компанія "ДТЗ" дбаючи про Українських споживачів, випустила на ринок сільськогосподарської техніки в новому сезоні велику кількість якісного навісного обладнання до тракторів. Приємно те, що в процесі виготовлення нової продукції, виробником було враховувано всі побажання і пропозиції покупців.

Представляємо вашій увазі новинку на ринку України - навісний, дворядний картоплевикопувач - ДТЗ-2Т. Під час розробки інженерами даного навісного обладнання для тракторів, переваги віддавалися якості матеріалів для виго ... Читати дальше »