16:52
Оновлення асортименту продукції "DTZ"

Компанія "ДТЗ" дбаючи про Українських споживачів, випустила на ринок сільськогосподарської техніки в новому сезоні велику кількість якісного навісного обладнання до тракторів. Приємно те, що в процесі виготовлення нової продукції, виробником було враховувано всі побажання і пропозиції покупців.

Представляємо вашій увазі новинку на ринку України - навісний, дворядний картоплевикопувач - ДТЗ-2Т. Під час розробки інженерами даного навісного обладнання для тракторів, переваги віддавалися якості матеріалів для виготовлення, створенню можливостей для високої продуктивності роботи, а також надійній системі безпеки під час польових робіт.

Нове навісне обладнання призначене для високопродуктивного механізованого збору картоплі та інших коренеплодів, котрі були висадженні рядним способом з заглибленістю в ґрунті до п'ятнадцяти сантиметрів. Картопле викопувач - ДТЗ-2Т встановлюється на трьох точкову навісну систему, та задяки карданного валу стандартної довжини підключається до валу відбору потужності трактора.

Основою картоплекопалки являється жорсткий корпус, в якому встановлені два окремі транспортера з міцних сталевих прутів. Транспортери являють собою цільний агрегат без будь-яких з'єднувальних елементів, ланки котрих чіпляються безпосередньо одна за одну, завдяки чому і полягає їх виняткова ефективність, однозначна надійність і довговічність. До рухомості транспортери приводяться завдяки закритому конічному редуктору, до речі, всі підшипникові вузли провідної осі і роликів в картоплекопачці знаходяться в закритих корпусах. Такого типу конструкція унеможливлює потрапляння пилу і бруду в підшипники та шестерні механізму, тим самим підвищуючи надійність картоплевикопувача та його довговічність .

Картопле-викопувач DTZ-2T укомплектований двома підрізними серпами, котрі виготовлені з цілісних листів сталі, по методу об'ємного штампування металевих виробів. Дані ножі мають складну інноваційну форму ріжучої кромки, котра забезпечує самий оптимальний профіль канавки і підрізування боеових стінок. Беручи до уваги задню частину корпусу, ми бачимо вмонтовану відбійну гребінку, котра задає шлях потоку коренеплодів, висипаючи їх в проміжок між рядками. Дана ідея була втіленна для того, щоб запобігти потрапляння картоплі під колеса трактора під час викопування сусідніх рядків. Максимальна глибина викопування картоплі обмежується завдяки опорним колесам, ширина колії котрих варіюється від 130 до 180 сантиметрів. В даній моделі є можливість налаштовувати поперечне положення картоплевикопувача відносно мінітрактора.

На завершення варто відзначити, що картоплевикопувач ДТЗ-2Т - надзвичайно зручний і надійний навісний механізм, який гідно буде оцінений як фермерами так і частному господарстві.

Категорія: Новинки агровиробника ДТЗ | Переглядів: 1639 | Додав: EvroTraktor | Теги: ДТЗ-2Т, картоплевикопувач ДТЗ-2Т, картоплевикопувач | Рейтинг: 0.0/0